سدیم لوریل سولفات ( اس ال اس SLS )

سدیم لوریل سولفات – اس ال اس – SLS

نام فارسی : سدیم لوریل سولفات

نام لاتین: Sodium lauryl sulfate

نام تجاری  SLS

CAS #151-21-3

فرمول شیمیایی :  ‎C12H25SO4Na

فرمول خطی : CH3(CH2)11OSO3Na

نام آیوپاک :  Sodium dodecyl sulfate

وزن مولکولی : (g/mol)288.38

معرفی سدیم لوریل سولفات ( اس ال اس  – SLS ) :

سدیم-لوریل-سولفات ( سولفات لاریل سدیم ) پودری است سفید یا زرد با بویی خاص، غیر سمی است و وزن آن 25g/ml است و در دمای 180-185 درجه سانتی گراد تجزیه می شود. به آسانی در آب حل می شود و محلول ثاقب را تشکیل می دهد. در محلول قلیایی، اسید ضعیف و آب سخت به حالت ثابت باقی می ماند، اما در محلول اسیدی قوی تجزیه می شود. در دمای زیر 80 درجه حالت ثابتی دارد. به مقدار زیادی کف می کند و کف غلیظ و سفیدی را تولید می کند.

موارد استفاده سدیم لوریل سولفات ( اس ال اس  – SLS ) :

این محصول سورفکتانتی یونی با خاصیت مرطوب کنندگی مطلوب، امولسیونی، شوینده و با کف فراوان است و بندرت پوست دست را می آزارد. از آن به طور گسترده در صنعت شیمی، پزشکی، نساجی، آبکاری، معدن و غیره بکار می رود.

سولفات لاریل سدیم به اختصار SLS با فرمول NaC12H25SO4 یا سدیم دودسیل سولفات SDS یا یا ماده نزدیک به آن سولفات لوریت سدیم یا سولفات لاریل اتر سدیم (سدیم لوریل اتر سولفات) Sodium Laurylether Sulfate به اختصار SLES رایجترین سولفات‌های سطح فعال آنیونی (مواد فعال سطحی آنیونی) از پاک کننده‌های سنتزی با قدرت زیاد و به طور دقیق‌تر جزو سورفاکتنت‌ها (مواد فعال سطحی یا مواد مؤثر) می‌باشد. این ماده یک ترکیب شیمیائی امولسیون کننده، پُف‌دهنده، تسریع کننده انحلال، و کف کنندگی است که از آن در صنایع شویندگی، دترژنت‌ها یا مواد غذائی استفاده می‌شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو می‌باشد.

سولفات لاریل سدیم دراکثر مواد تجاری شوینده‌ها مثل مایع ظرفشویی و پاک کننده‌های صنعتی (کارواش و کف شورها و بر طرف کننده روغن) و در بیش از ۹۰٪ مواد بهداشتی و پاک کننده بدن وسر ازقبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم ولوسیون چه به صورت مایع یا غیرمایع جهت زدودن چربی به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده وامولسیون کننده مواد چسبنده بکار می رود و جزو مواد اولیه آرایشی و داروئی است.

ویژگی های سدیم لوریل سولفات ( اس ال اس  – SLS ) :

این ماده موجب شکسته شدن سد رطوبتی پوست شده وخود به راحتی در پوست نفوذ می‌نماید و به دیگر مواد شیمیایی نیز اجازه می‌دهد تا به راحتی نفوذ کنند. ضمن ترکیب باسایر مواد شیمیایی جزو مواد خطرناک و سرطانزای (با کلاس قوی) پوستی است که همچنین می‌تواند ریزش مو شود.

سدیم لوریل سولفات (SLS) یک ترکیب شیمیایی ارزان قیمت است که به صورت وسیعی در محصولات بهداشتی مانند شامپوها، خمیر دندان، دهان شویه، صابون و … استفاده می شود. سدیم لوریل سولفات یک دترجنت و سورفکتانت است؛ بدین معنی که برهمکنش بین محصول و موها را بهبود می بخشد و در همین راستا، کف ایجاد می شود که باعث افزایش تاثیر پاک کنندگی محصولاتی مانند شامپو و خمیر دندان و … می شود. در فهرست راهنمای محصولات خانگی، سدیم لوریل سولفات در بیش از 80 محصول و در بعضی موارد حتی تا 30% وزنی مورد استفاده قرار گرفته است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر یا خرید این محصول با ما تماس بگیرید :

تلفن: 44039042 – 44037067 (021)

فکس : 44962103 (021)

تلگرام: 09016840482

ایمیل: info@parsinexir.com

برچسب ها

اس ال اس – سدیم لوریل سولفات – اس ال اس پودری – اس ال اس رشته ایی – SLS پودری – SLS رشته ایی – 

سدیم لوریل سولفات پودری – سدیم لوریل سولفات رشته ایی – کف کننده – پاک کننده – خمیر دندان – خمیر دندون

آرایشی بهداشتی – دارویی – بهداشتی – پاک کننده – صابون – شامپو – کف – مایع ظرفشویی – مواد ضد عفونی کننده 

سدیم لاریل سولفات