سود پرک

Caustic Soda – Sodium hydroxide

سود پرک | سود سوز آور | Caustic Soda Flakes

نام صنعتی : کاستیک سودا ، سود سوز آور

فرمول شیمیایی :  NaOH

خلوص و آنالیز سود پرک :    %۱± ۹۸    

سود جامد پرک , هیدروکسید سدیم جامد ,کاستیک سودا ,سود کاستیک,سود کاستیک پرک ,سود پرک, چرب گیر صنعتی ,هیدروکسید سدیم, چربی گیرصنعتی , سایر نامهای دیگر این محصول شیمیایی می باشد.

سودپرک یا کاستیک سودا (NaOH) از سود مایع پتروشیمی تولید می گردد بدین صورت که سود مایع ۵۰% طی فرآیند تولید پس از تبخیر آب موجود در آن به روش ممبران، به سود پرک با خلوص ۹۹-۹۸% تبدیل می گردد که مطابق با استانداردهای جهانی ست. سودپرک تولید شده پس از انتقال به دستگاه های خنک کننده تبدیل به پولک سفید یا سود پرک جامد می شود.

سود کاستیک ، بسهولت می‌تواند رطوبت هوا را جذب نماید و بهمین دلیل ، باید هنگام حمل و نقل ، تحت پوشش‌های حفاظتی لازم قرار گیرد. سود سوزآور ، در تماس با پوست ، دارای اثر خورندگی است و برای جلوگیری از اثرات سوزانندگی آن ، هنگام استفاده باید مورد توجه قرار گیرد.

سود پرک به رنگ سفید و بدون بو می باشد و به صورت پرک یا پولک و یا گرانوله عرضه می شود. این ماده شیمیایی در آب بسیار محلول است . حل شدن سود سوزآور در آب فرآیندی گرماده بوده و در اثر حل شدن آن در آب گرمای زیادی آزاد می شود. سدیم هیدروکسید در اتانول و متانول حلالیت کمتری دارد در حالی که در اتر و دیگر محلول های غیر قطبی حل نمی شود.

آبپوشهای سودپرک ( هیدروکسید سدیم ) شناخته شده‌اند و محلول قلیایی قوی در آب پدید می‌آورد، یعنی در آب بطور کامل به یونهای تشکیل دهنده‌اش ( +Na و -OH )تفکیک می‌شودعنوان یک باز قوی ، یکی از مواد شیمیایی صنعتی بسیار مهم بشمار می‌رود.

کاربردهای سود پرک :

سود پرک دارای کاربرد وسیع در تهیه مواد شیمیایی گوناگون از جمله صنعت نفت، صنعت شوینده ها، صنایع بهداشتی، صنعت سرامیک سازی، صنعت روغن خوراکی، صنعت الکل سازی، صنعت لبنیات، چرم، خودروسازی، کارخانجات پنبه و … است. سود پرک همچنین در جدا سازی الیاف سلولز از لگینین و در تجزیه چوب و تولید خمیر در صنعت کاغذسازی نقش اساسی دارد. از دیگر کاربردهای سود پرک می توان به شیرین سازی زیتون، کنترل پسآب، چربی زدایی، رنگ رزی، تصویه آب، خنثی سازی اسید در باطری سازی، به عنوان عامل سفیدکننده در منسوجات، شستشوی شیشه آلات، لکه بری سبزیجات و میوه ها، ترکیبات دارویی در داروسازی، بازیافت پلاستیک، سنتز الیاف مصنوعی ابریشم در صنعت نساجی، آبکاری فلزات، تهیه و تولید کاکائو و شکلات و کارامل، شستشوی مخازن و لوله های دستگاه های صنعتی و … اشاره کرد.

سود جامد پرک بعنوان نوعی چربی گیرصنعتی قوی برای کارخانجات کشور محسوب میگردد  وسود پرک موجب انحلال پذیری چربی موجود در سطوح فلزی  ، کف و در هر سطحی می شود که در اصطلاح شیمیایی به آن «صابونی شدن» گفته می شود. اصطلاح شیمیایی عامیانه آن لوله بازکن نیز می باشد

کاربردهای سود کاستیک پرک در صنعت بسیار وسیع است، صنایع مختلف با رویکردهای مختلف از این ماده استفاده می نمایند.

سود پرک در صنایع مختلف :

سود کاستیک در صنایع رنگرزی

سود سوزآور در تولید کارتن و کاغذ

سود کاستیک در صنایع چرم و نساجی

سود سوزآور در صنایع نفت و گاز و پترو شیمی

سود کاستیک در خنثی سازی اسید و باطری سازی

سود سوزآور در تولید چربی گیر ها و سایر صنایع وابسته

سود کاستیک در صنایع غذائی ، صنایع شیر ، کنسرو سازی

سود سوزآور در نوشابه سازی ,کارخانه قند و شکر ، کارخانه روغن

سود کاستیک در صنایع دارو سازی ، الکل سازی و آرایشی و بهداشتی

سود سوزآور در صنایع فلزی و تولید شیشه روی ، آلومینیوم ، گالوانیزه و آبکاری

 

 

سود پرک کاستیک سودا مواد اولیه صنایع غذایی

محصولات مرتبط

آب اکسیژنه

کلر

لاکتیک اسید

نیتریک اسید

جهت کسب اطلاعات بیشتر یا خرید این محصول با ما تماس بگیرید :

تلفن: 44039042 – 44037067 (021)

فکس : 44962103 (021)

تلگرام: 09016840482

ایمیل: info@parsinexir.com

سود پرک | سود کاستیک | سدیم هیدروکساید | فروش سود پرک | قیمت سود پرک | خرید سود پرک

شرکت پارسین اکسیر تهیه و توزیع سود پرک –  چربی گیر صنعتی – کاستیک سودا – هیدروکسید سدیم – سود جامد پرک – سود پرک 99%

caustic soda